Aleph Design Team

 

D E S I G N - Max van den Hof

 

De achtergrond van ALEPH gaat dieper dan enkel architectuur, techniek of vormgeving. WIj streven naar Perfectie in zijn eenvoud. Eigentijds en herkenbaar voor onze opdrachtgevers. Vanuit het kleinste detail gedacht aan materiaal, textuur en de verweving met de techniek. Het is niet dat wij een stijlkenmerk typeren of nastreven. Wij willen dat onze opdrachtgevers centraal stellen in gebruik en comfort. Elk ontwerp is uniek en onbegrensd. Wij kennen letterlijk geen grenzen door de versmelting van disciplines.

 

A U D I O A N D L I G H T - Roy Hendriks

 

Wij gaan verder dan alleen technologie! Door onze samenwerking zijn wij in staat om een compleet huis, bijgebouw of specifieke ruimte te ontwerpen of gewoon te creëren en realiseren van een unieke inrichting. Omdat wij in een vroeg stadium participeren tussen bouwspecialisten kunnen we de technologie afstemmen op het ontwerp en andersom.

Door onze jarenlange ervaring in diverse technische installaties zijn wij in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor uw project. Dit kan een complete home-cinema kamer of theater zijn waarin design en technologie worden verweven, zodat alles past bij uw wensen en eisen. Wij streven een perfectie na in Techniek, Geluid en Domotica. Samen met onze vaste partners HDL Nederland en Philips Professional kunnen we u droom waarmaken. Wij bieden een compleet concept van schets tot uitwerking. Met onze architect word het ontwerp volledig in beeld gebracht en vervolgens technisch uitgewerkt. Gedurende het gehele proces, heeft u maar één vast aanspreekpunt wat de communicatie overzichtelijk maakt naar onze klanten toe. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

T E C H N I C - Henk van Ommeren


Wanneer het donker word, sluiten de gordijnen automatisch. Wanneer je 's avonds laat thuiskomt, gaan de lichten branden in de gang. Als je de deur uitgaat, schakelt het alarmsysteem automatisch in en de overige apparatuur word uitgeschakeld. Dat is Domotica: smart solution in huis, bedrijf of instelling die meer comfort, gemak en veiligheid bied. Domotica is door slimme technieken en energiegebruik ook duurzaam. Met een domotica systeem, vergroot uw comfort en veiligheid. Met eenvoudige aanpassingen en gebruiksvriendelijke techniek veranderd u op afstand de gewenste instellingen in huis met één druk op de knop Door slimme programmering bespaart u op energiekosten en krijgt u een overzichtelijk weergave van het verbruik. Domotica laat bijvoorbeeld verwarming, airconditioning en zonwering samenwerken.